Lithium Energy has been focusing on creating its own brand and contributing to a greener home.
top
Search News Category News Tags Latest News Archive Time
Kan Li-ion-batteri erstatte bly-syre batteri direkte?
Kan Li-ion-batteri erstatte bly-syre batteri direkte?

1. Parametrene for det lithium-ion-batteri, der matcher udstyret: udskift bly-syre-batteriet med et lithium-ion-batteri. Det vigtigste er, at de forskellige parametre i lithium-ion-batteriet skal matche udstyrets parametre. Matchningen nævnt her er ikke kun aktuel, Matchning af spænding osv. Såvel som matching af omgivelsestemperatur, arbejdstid og opladningsmetode for udstyret.

2. Udskiftning af opladeren: Udskift blybatteriet med et strøm-lithium-ion-batteri, og opladeren udskiftes samtidigt. Da opladningskurven for blybatterier er helt forskellig fra lithium-ion-batteriernes, og lithium-ion-batterier generelt har beskyttelsesplader for at sikre, at lithium-ion-batterier fungerer inden for det normale interval, er kravene til opladningens parametre højere end blybatterierne , Hvis du bruger den tidligere oplader direkte til at arbejde, kan det medføre utilfredshed eller overdreven spænding, hvilket får beskyttelseskortet til lithium-ionbatteri til at starte og ikke oplades.

Efter at have løst ovenstående problemer er udskiftning af bly-syrebatterier med lithium-ion-batterier komplet. Et andet punkt er, at volumen og vægt af lithium-ion-batterier er ca. 1/2 af bly-syrebatterier, så hvis specifikationerne og kapaciteten for det relevante udstyr ikke er opfyldt, kan de opgraderes sammen.

标签:

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

Chat with Lilian
already 1 902 messages

  • Lilian 10:12 AM, Today
    Dear Sir /Madam, nice to see you ,pls let me know do you need cell or pack (pls clarify LFP or LTO )
sex dolls sex doll female real dolls mini sex doll sex doll torso Male Masturbators